Over Nelleke

ik ben Nelleke van Buuren en heb ruim 17 jaar ervaring als gastouder.voorlezen

Als gastouder voor kinderen tussen 0 – 4 jaar vind ik het belangrijk dat kinderen kunnen spelen in een veilige omgeving en  dat er voldoende afwisseling gedurende de dag geboden wordt. Die afwisseling bestaat bijvoorbeeld uit spelen, knutselen en regelmatig even een frisse neus halen.

Sinds 2010 ben ik ingeschreven in het Landelijk Register voor Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Ik ben in het bezit van een GGD-inspectierapport. Deze ligt ter inzage onder nr. 797249801 in het register. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige professionele opvang door een gediplomeerd gastouder.

Even iets over mijzelf
Ik ben 52 jaar, al ruim 28 jaar met plezier getrouwd met Jan (Ome Jan voor de kindjes) en samen hebben we drie  kinderen. Ik lees graag, doe aan hardlopen en besteed veel tijd aan mijn gezin.

Onze zoon Bas en dochter Anne genieten beiden van hun studentenleven en wonen op kamers in Enschede en Groningen.  Onze dochter Famke doet een grafische opleiding in Utrecht.

Toen Famke twee jaar oud was, ben ik begonnen als gastouder. Dit werk doe ik inmiddels al 17 jaar met veel plezier. Ik ben begonnen met twee kinderen voor twee dagen in de week. Inmiddels is dit uitgegroeid tot vier dagen in de week met maximaal vijf kinderen per dag.

In al de jaren dat ik dit werk nu doe, pak ik mijn werk professioneel aan. Om goed bij te blijven, volg ik regelmatig thema-avonden en cursussen. Ik heb o.a. mijn Zorg en Welzijn-Gastouder diploma gehaald.

In 2015 heb ik de KIKI-trainingen gedaan en  het KIKI-certificaat gehaald. Hiermee ben ik een erkend VVE-gastouder. Sinds 2015 oefen ik met veel succes de KIKI-methode uit. Dat wordt ook erg gewaardeerd door de ouders.

Van overheidswege werk ik uitsluitend via een gastouderbureau. Waarom dit voor u als ouder belangrijk is? Meer informatie hierover vindt u bij Over kinderopvang.

Voor een aantal gezinnen heb ik op meerdere broertjes en zusjes gepast en doe dat nog steeds. Heel bijzonder om de ontwikkeling van mijn kindjes in de opvang van baby af aan mee te maken.

Ik geniet ervan de kinderen alle aandacht te geven, want ik krijg veel van ze terug!